Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Hasır Pergola

Hasır pergola ürünlerini ve modellerini keşfedin. En popüler hasır pergola uygulamalarının nasıl ve hangi ürünler ile yapıldığını keşfetmek için sizler için hazırladığımız yazımızı okuyunuz.

Hasır Pergola Ürünleri Nelerdir?

Bu yazımızda sizlere saz kamışlarından elde edilen kamış hasır ve saz hasır otlarından imal edilen çin otu saçaklı hasır pergola ürünlerini tanıtacağız. Hasır pergola uygulama ve ürünleri 5 yıldızlı otellerden müstakil ev sahiplerine kadar herkesin tercih ettiği en popüler hasır dekorasyon uygulamalarından biridir.


Kamış Hasır: 

Hasır pergola uygulamalarında en çok kullanılan ürünümüz kamış hasırdır. Kamış hasır kolay montajı ve ekonomik yapısı ile istenilen tüm zeminlere uygun montaj teknikleri ile monte edilebilmektedir. Kamış hasır saz kamışları ile imal edilir. Hazır ve rulo hasır olarak hazırlanan ürün montaja hazır olduğu için tek yapmanız gereken galvanizli çelik tel ya da uygun montaj vidası ile kamış hasırı pergola çatısına monte etmektir. 

 

Saçaklı Hasır Pergola Ürünü

Saçaklı hasır pergola ürünü kamelya, çardak gibi oturma alanlarının çatısında da sıklıkla kullanılan hasır kamelya örtüsüdür. Bir diğer adıyla çin otu ya da saz hasır otu olarak ta bilinen hasır kamelya örtüsü doğada yetişen saz hasır otlarından imal edilmektedir. Çin otu ile hasır pergola yapımı hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz 
Çin Otu İle Saçaklı Hasır Gölgelik Nasıl Yapılır yazımızı da okuyabilirsiniz.

Kısaca bahsedecek olursak çin otu hasır pergola uygulamasında önce yumuşaması ve çatıya uygun şekil alması için su ile ıslatılıp yarım saat dışarıda bekletilmesi gerekir. Yumuşayan çin otu ahşap plakalar ile presleme yöntemi ile monte edilir. Montaj sırasında sarkıtma kısmını ayarlayınız ve çatıya montaja başlayınız. 

 

Sıkça Sorulan Sorular

Hasır Pergola Uygulamasını Kendimiz Yapabilir miyiz?

Evet Hasır pergola uygulaması montaja hazır ürünler ile yapıldığı için tadilat işlerine eli yatkın herkes tarafından yapılabilir. Hasır pergola uygulamaları yapımı için ayrıntılı bilgi almak isterseniz satış öncesi ve satış sonrası tecrübeli hasır dekorasyon ustalarımız size ücretsiz danışmanlık sağlayacaktır. Saz kamış olarak ürünlerimizin kaliteli bir şekilde size ulaşmasını ve profesyonel bir şekilde uygulamanızı tamamlayabilmeniz için size gerekli tüm desteği vereceğimizin sözünü vermekteyiz.

 

Hasır Pergola Ürünlerinden Hangisini Seçmeliyim?

Hasır pergola ürünlerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Çatınızı ister komple kamış hasır rulo ile kaplayın ister komple doğal püsküllü saz hasır otu  ile kaplayın burada tercih tamamen sizin zevkinize bağlıdır. Hem saçaklı bir görünüm hem de saz kamışı dokusunu hissetmek isterseniz çatınız ilk önce kamış hasır ile kaplayınız ve sonra yanlardan çin otu hasır kamelya ürünlerini sarkıtma yaparak monte ediniz. Birçok müşterimiz bu şekilde tercih etmektedir.