Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Bambu Çatı Kaplama

Bambu çatı kaplamada tüm Türkiye’ye 1. Sınıf ürün gönderimi ve tecrübeli bambu dekorasyon ustalarımız ile hizmet sağlamaktayız.

Bambu Çatı Uygulamaları

Bambu çatı ve bambu çatı kaplama uygulamalarında tüm uygulamalarımızda olduğu gibi doğal ürünler kullanmaktayız. Bambu çatı denildiğinde aklımıza ilk gelen bambu ağacından elde edilen bambu çubuklardan bir çatı olacaktır.

Bambu çatı kaplamada kullandığımız ürünlerimiz bambu kamış ve bambu hasır değimiz gölgelik ve bahçe çiti yapımında kullanılan montaja hazır rulo ürünlerdir.

 
 

Bambu Çatı Nedir?

Bambu kamış ürünlerimiz Türk Bambusu ve Türk Sazı olarak ta bilinen kargı ürünleridir. Görünümleri bambuyu andırdığı için ve rulo hasır şeklinde oldukları için bambu kamış ve bambu hasır diye bu ürünler bambu çatı kaplama malzemesi olarak son tüketiciler tarafından kullanılmaktadır.

Tabiki bambu çatı kaplama denildiğinde bunun orjinal bambu çubuklardan değilde bambu görünümlü kargı çubuklardan yapıldığı sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak bambu kargı ürünlerimiz oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü ürünlerdir. Ve orjinal bambu çatılara göre neredeyse 10 kat daha ekonomiktir.

Yurt dışında bambu çatı denildiğinde gerçek bambu ile yapılan çatılardan bahsedilmektedir. Ancak Türkiye’de bambunun ithal ve pahalı olması insanları alternatif olan bambu kargı ürünlerine teşvik etmiştir.

 
 

Bambu Çatı Kaplama Ürünlerimiz

1-) Bambu Kamış : Kaliteli ve sağlam kargı çubukların galvanizli çelik telleri ile rulo şekline getirilen ürünlerdir. Bambu kamış ürünlerimizi uygulama yapılacak çatı alanınıza göre boyutlandırarak size göndermekteyiz.

2-) Kamış Hasır : Kamış hasır ürünümüz ise saz kamışlarının misina ipler ile birleştirilerek rulo şekline getirilmesi ile elde edilen üründür. Bu işlem fabrikasyon olarak yapılmaktadır. Saz kamışları kesilerek boyları eşitlenir ve daha sonra makina üzerinde sıkı bir şekilde misina ipler ile birleştirilmesi sağlanır.

Kamış hasır rulo ürünler bambu kamış ürünler ile birlikte bambu çit ve bambu çatı uygulamalarında çok sıklıkla tercih edilmektedir.

 
 

Bambu Çatıların Avantajları Nedir?

  • Görüntüyü keser ve size mahremiyet sağlar.

  • Rüzgarı keser ve daha ılıman bir ortam sunar.

  • Uygulanması kolay ve ekonomik bir çatı türüdür. Montaja hazır bambu kamış rulo ürünümüz ile siz de kendi bambu çatılarınızı inşa edebilirsiniz.

  • %100 doğal ürünlerden yapıldıkları için sağlığınızı tehdit etmez ve doğa dostu yapısı ile size huzur verir

  • Bambu çatılar sizi zararlı güneş ışınlarından korur ve katmanlı yapıldığında çok iyi bir ısı yalıtımı da sağlar.

  • Bambu çatılar ara katman olarak OSB membran ile birlikte yapıldığında kışları su geçirmez verandanızın altında hoşça vakit geçirme fırsatı sunacaktır.

 

Bambu Çatı Kaplama Nasıl Yapılır?

  • Bambu çatı kaplamalar bambu kargı ürünlerinin gölgelik ve çatılara uygun montaj vidaları ile montajlanması işlemidir.

  • Bambu hasır ve bambu kamış ürünlerimiz ile siz de kolaylıkla bambu çatı projelerinizi hayata geçirebilir ve mekanlarınıza doğallık getirebilirsiniz.

Bambu Çatı Kaplamayı Kimler Yapabilir?

  • Bambu çatı kaplama ürünlerinizin montajını tadilat işlerine eli yatkın bu konuda kendine güvenen herkes rahatlıkla yapabilir.

  • Bu konuda eliniz yatkın değil ise bambu çatı uygulamanızı bölgenizde bulunan bir demir ustası ya da marangoza da rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Ya da bizler sizin için hayalinizdeki çatı kaplama uygulamasını gerçekleştirelim.

 
 

Sıkça Sorulan Sorular

Bambu Kamış Ürünümüz Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bambu çatı kaplama kamelya, pergole, veranda ve çardak gibi dış mekanlardaki oturma alanlarının çatılarınının bambu görünümlü bambu kamış kargı kamışları ile kaplanmasıdır.

Bambu Çatı uygulaması pratik ve ekonomiktir. Bambu kamış rulo ürünü çatı iskeletine gerdirilerek sık aralıklarla monte edilir. Gerekli montaj bilgisi ve ürün kullanımı hakkındaki tüm sorularınızı tecrübeli bambu çatı ustalarımıza sorabilirsiniz.

Satış öncesi ve sonrası ücretsiz telefon desteğimiz ile dilediğiniz zaman uyglamaların nasıl yapıldığı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bambu çatılar dayanıklı kargı kamışları ile yapılmatadır. Kargı kamışları sulak bir ortamda yetiştiği için suya ve yağmura karşı uygulama sonrası iyi bir dayanım sağlar.

Su geçirmez ve daha uzun ömürlü bambu çatılar inşa etmek için kamış hasır rulo ve osb membran ile 3 katlı montaj yapmanızı önermekteyiz.

Bambu çatıların maliyetleri kullanılacak olan malzemenin miktarına ve cinsine göre değişiklik göstermektedir.

Sizler için en uygun ürünü ve en iyi fiyatları sunabilmemiz için bizlere projeniz hakkında kısaca bahsedin. Whatsapp müşteri hattımızdan mesaj atarak ya da telefon numarımızdan bizi arayarak sizin için en uygun fiyatları hemen öğrenin.