Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Hasır Şemsiye Modelleri

Hasır şemsiyeleri %100 doğal malzemeler ile usta bir şekilde üretiyoruz. Hasır plaj şemsiyesi modellerimiz ve hasır plaj şemsiyesi fiyatlarımız için bizlere ulaşınız.

Plajların Vazgeçilezi Hasır Şemsiyeler

Hasır plaj şemsiyeleri özellikle son dönemde kumsalların vazgeçilmezi olan , sizlere doğal bir ortamın kapılarını aralıyor.

İnsanları güneşten doğal malzemeler ile koruyan şemsiyeler için en uygun malzeme alternatifi hasır malzemedir. Doğa dostu olan bu şemsiyeler sayesinde sizler de kumaş ve naylonun yetersiz korumasından daha verimli bir koruma alanına kavuşabilirsiniz.

Doğal ve Ekonomik Hasır Şemsiyeler

Fiyat olarak yıllara dayanan yapısı ile oldukça ekonomik olan hasır plaj şemsiyesi ile siz de tam bir fiyat performans ürününe sahip olabilirsiniz. Üstelik kullanım alanları oldukça geniş olan bu şemsiyenin yapımı ve kurulumu da oldukça kolaydır.

Hasır Plaj Şemsiyesi Nedir?

Hasır plaj şemsiyesi, hasır malzemelerin sıkı bir şekilde bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş hem dayanıklı hem de doğal yapıya sahip yalıtımı kuvvetli doğal şemsiyelerdir.

Tümü ile doğal malzemeden üretilmiş bu şemsiyeler sayesinde plajlarda ve gölge istenilen tüm alanlarda doğal bir görüntü sağlamaktadır.

Toptan ve Perakende Hasır Plaj Şemsiyesi Satışı

İstediğiniz tasarım ve Ölçülerde Hasır plaj Şemsiyesi Üretiyoruz.

Dilediğiniz her ebatta yapılabilecek hasır şemsiyeler plaj bölgelerinin en çok tercih türden edilen şemsiyeleridir.

Hasır plaj şemsiyesi dayanıklılığı ve yıllara meydan okuyan yapısı sayesinde hem sizi yeni şemsiye masrafından kurtarır hem de misafirlerinize ya da evinize eşsiz bir görünüm kazandırır. Sadece işletmeler için değil özellikle bahçeli veya havuzlu evi olan pek çok müşterimiz de hasır şemsiyeleri tercih etmektedir.

Sadece plajlarda kullanımı olmayan hasır şemsiyeler ile özellikle son yıllarda bahçe sahipleri de kendilerine doğal ve farklı ambiyanslara sahip ortamlar oluşturmaktadır.

Son zamanlarda yine ünlü tasarımcı ve dekorasyoncuların ilk tercihi hasır malzeme olmuştur. Bu doğal malzemeler ile yapılan hasır plaj şemsiyeleri size çok yakışacak.

Hasır Şemsiyelerinin Kullanım Alanları

  • Plajlar, deniz kenarı ve sahillerde
  • Hasır Kamelya çatıları
  • Bahçe alanları
  • Site ve otellerde havuz kenarlarında
  • Teras vb açık alanlarda

Hasır Plaj Şemsiyelerinin Avantajları Nelerdir?

  • Hasır şemsiyeler öncelikle doğal olması ile başlayan pek çok avantajı beraberinde getirmektedir. Bunları sırası ile yazmamız gerekirse;
  • Rüzgârlı havalara karşı üst düzey koruma ve sağlamlık göstermektedir
  • 4 mevsime dayanacak malzemeden yapılması uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır
  • İnsan sağlığını tehdit edecek hiçbir malzeme içermemesi
  • Bambu kamış gibi yenilebilen bir malzemeden yapılmış olması tamamen doğa dostu olmasını sağlar
  • Bakım ve onarımı için masraf gerektirmez.
  • Rüzgarda uçmaz ve bez şemsiye gibi kolay deforme olmaz.

Hasırdan Şemsiye Fiyatları

Hasır şemsiye fiyatlarımız için bize ulaşınız

Hasır plaj şemsiyesi, deniz ve bahçe şemsiyesi fiyatlarımız 200 TL'den başlayarak yükselmektedir. çin otu, bambu kamış, saz kamış gibi malzemelerden hangisi ile yapılacağı ve hangi ölçülerde olacağı belirlendikten sonra sizler için tam net fiyat bilgisi verebiliriz. Türkeye'nin her yerinde hasır şemsiye, bambu şemsiye gönderim sağlamaktayız.

Hasır şemsiyeler fiyat olarak kullanılacak alana ve tasarımına göre değişkenlik göstermektedir. Çünkü size en uygun malzemeden ve en uygun ebatlarda yapılmalıdır.

Firmamız ile iletişime geçtiğiniz takdirde size en uygun hasır şemsiye fiyatları için detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Hasır Şemsiye İmalat Süreçleri

Hasır şemsiyeler saz kamışları ve bambu kamışlar ile yapılmaktadır. son zamanlarda doğal otlar ile de tropikal hasır şemsiye üretimi yapmaktayız. Klasik hasır şemsiyeler bambu kamışların dilimlenerek demir şemsiye gövdesine örülmesi ile yapılmaktadır. Hasır dekorasyon ustalarımız ile yapılan bu üretim aşamamız ile Türkiye çapında hasır şemsiye üretimi ve kargolaması yapmaktayız.

Sıkça Sorulan Sorular

Hasır şemsiye fiyatlarımız kullanılan ürünün cinsine, miktarına ve hasır şemsiye ölçülerine göre değişiklik göstermektedir.

istediğiniz hasır şemsiye modelini ve ölçülerinizi bize bildirerek hasır şemsiye fiyatlarımzı hemen öğrenebilirsiniz.

Hasır şemsiye ürünlerimizi saz kamışı, kargı ürünleri ve saz hasır otları ile imal etmekteyiz. Farklı doğal ürünler ve çok faklı tasarımlarda imal ettiğimiz hasır şemsiyeleri çoğu özel üretim ve sağlam metal gövdeye sahiptir.

Hasır şemsiyeler yenilenebilir malzemelerden yapıldığı için iskeleti üzerindeki saz kamışları sökülerek tekrar istediğiniz modelde yenilenebilmektedir.

evet. Hasır şemsiye ürünlerimiz garantilidir. Garanti sürelerimiz modelden modele ve üretim şekline göre değişmektedir. Hasır şemsiye garanti sürelerimiz hakkındaki tüm soru ve görüşlerinizi bize iletebilir ve bilgi alabilirsiniz.

Hasır şemsiyelerimizin ömrü modelden modele değişiklik göstermektedir. Klasik hasır şemsiyeler oratalama 3 yıl, doğal ot kaplama hasır şemsiyeler 3-5 yıl ve saz kamış hasır şemsiyeler ortalama 5-7 yıl bir kullanım ömrüne sahiptir.

Plajlarda ve havuz kenarlarındaki hasır şemsiyeler kış aylarında kullanılmayacak ise korunaklı bir depoda saklanarak kullanım ömrü arttırılabilir.

Hasır şemsiye ürünlerimiz için ek bakım maliyeti ve bakım yapmanız gerekmez.

Eğer hasır şemsiyeler sezonluk kullanarak sonrasında bir depoda sakalamak istiyorsanız bu hasır şemsiyenin kullanım ömrünü artıracaktır.

Hasır şemsiyeler 4 mevsim kullanıma uygun dayanıklı doğal gölgelik şemsiyelerdir.

Hasır şemsiye modellerimizden klasik hasır şemsiye haricinde diğer tüm modellerimiz su geçirmezdir.

Klasik hasır şemsiye kargı kamışları ile örme hasır tekniği ile yapıldığı için aradaki boşluklardan yağmur suyu geçecektir.

Ancak doğal ot hasır şemsiy ve kamış şemsiyelerimiz kalın ve sık dokusu sayesinde su geçirmez bir gölgelik sağlayacağı için 4 mevsim kullanıma uygundur.

Evet. Hasır şemsiyelerinizi istediğiniz ölçü ve tasarımda sipariş verebilirsiniz. Siparişlerniz alındıktan sonra isteklerinize göre hasır dekorasyon ustalarımız şemsiyenizi imal edip adresine kargoya vereceklerdir.

Dilediğiniz takdirde hasır şemsiyeleri tekerlekli olarak ta üretim yapabiliyoruz. Tekerlekli mermer ayakları ile hasır şemsiyelerin yerini rahatlıkla değiştirebilirsiniz.

Hasır Şemsiye modellerimiz genellikle suya ve güneşe dayanıklı ürünlerdir. Ancak en uzun ömürlü hasır şemsiye modelimizi soracak olursanız saz kamışı ile yapılan hasır şemsiyelerdir.

Saz kamış şemsiyeler aynı kirpi kamış çatı ve saz çatı yapımında olduğu gibi kalın ve sık bir dokuya sahiptir. Saz hasır şemsiyeler ayrıca su geçirmez ve sıfır bakım maliyeti vardır.