Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Kamış Bungalov Kaplaması Nasıl Yapılır?

Saz kamışı ile bungalov evlerin ve kulübelerin kaplanması nasıl yapılır? Doğal görünüm ve yalıtım amacıyla yapılan kamış bungalov uygulamalarının nasıl yapıldığını merak ediyorsanız yazımızı okuyunuz.

Kamış Bungalov Uygulaması Nedir?

Kamış bungalov ya da kamış dış mekan kaplama uygulamaları saz kamışları ile komple dış mekan kaplamasıyla yapılmaktadır. Kamış bungalov uygulamasında kullanılan saz kamış ürünü kamış hasır rulodur. Kamış hasır erişkin saz kamışlarının misina ipler ile bağlanmasıyla elde edilen bir hasır dekorasyon üründür.  

Hasır çatı, kamış bahçe çiti uygulamalarında da kullanılan kamış hasır ürünü dış mekan kaplamasında da yalıtım özelliği ve doğal dokusu sayesinde tercih edilmektedir.

 

Kamış Bungalov Uygulaması Nasıl Yapılır?

Ahşap, prefabrik olarak yapılan bungalov ve kulübeler çatısı da dahil olmak üzere tüm dış yüzeyi saz kamışı ile kaplanır. Kaplama sırasında kamış kaplama ürünü olan kamış hasır ya da hasır kamış ürünü kullanılır. Hasır kamış ürünü uygun montaj vidaları ile tüm yüzeylere sağlam bir şekilde monte edilir.

Montaja hazır rulo bir ürün olan hasır rulo ürününü tadilat ve dekorasyon işlerine eli yatkın herkes kolaylıkla montaj edebilir. Ayrıntılı kamış kaplama uygulaması hakkında bilgi almak için satış öncesi ve satış sonrası bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Kamış Bungalov Kaplamasının Avantajları Nelerdir?

Saz kamışları yapısı itibariyle odunsu gövdeye sahip içi boş bir kamış türüdür. Bu sayede kamış ile kaplanan duvar ve çatılar sıcağa ve soğuğa karşı daha iyi bir yalıtım sağlar ve 4 mevsim daha ferah bir yaşam alanı sunar.

Kamış bungalov uygulaması pratik ve ekonomik bir uygulama olduğu için doğa ile iç içe bir yaşam tasarlamak için çok iyi bir alternatif sunmaktadır.
Saz kamışlarının montaja hazır halde üretilmesi sayesinde ek işçilik maliyetleri olmadan kamış bungalov ve dış mekan kaplama işlerinizi kendiniz de ekonomik ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.