Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Mutfak İçin Hasır ve Bambu Dekorasyon Önerileri

Mutfaklarınız için hasır dekorasyon ve bambu dekorasyon uygulama ve önerilerini keşfedin. Mutfaklar için hasır avize ve bambu avize ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Mutfaklar İçin Hasır Dekorason Önerileri

Hasır dekorasyon uygulamaları hem iç hem de dış mekanlarda tercih edilen ürün ve uygulamalardır. 
Bu yazımızda sizlere mutfaklarınız için uygulayabileceğiniz hasır dekorasyon ve bambu dekorasyon ürün ve uygulamalarından bahsedeceğiz.  Açık mutfak, ayrı mutfak ya da geniş bir balkona sahip bir mutfağınız olabilir. Mutfağınızda bir kiler de olabilir. Saz kamışı ve kargı kamışı ile imal edilen mutfak hasır dekorasyon uygulama ve ürünlerini keşfetmek için yazımızı okumaya devam ediniz

 

Mutfaklarınız için Doğal Hasır Avizeler

Mutfaklarınızda doğal hasır ve kargı kamışları ile imal edilen şık ve egzotik hasır avize ve lambalar çok şık bir hava getirecektir. Birbirinden şık ve el işçiliği ile hazırlanan hasır avize ve lambalar istediğiniz ölçü ve modelde hasır dekorasyon ustalarımız tarafından imal edilmektedir.

Hasır avizeler genellikle kahverengimsi tonlarda olduğu için beyaz ve koyu renkli mutfak dolaplarınız ile çok iyi bir renk kombinasyonu da sağlayacaktır.

 

Mutfaklarınızda Lüksü ve Doğallığı Hissettiren Bambu Avizelere Yer Açınız

Bambu avize ve lamba ürünlerini 5 yıldızlı otellerden son tüketiciye kadar herkesin ilgisini çekmektedir. Doğallığı ve şık görünümün yanı sıra orjinal bambu çubuklarıyla imal edildikleri için oldukça uzun ömürlü ve dayanıklı aydınlatma ürünleridir.

Bambu yapısı itibariyle antibakteriyel olduğu için temizlenmesi kolay bir ürüne de sahip olacaksınız. Bambu avizeleri mutfak dekorasyonunuz ile uyumlu modellerden seçerek istediğiniz ölçü ve tasarımda siparişinizi verebilirsiniz. Bambu avize ve lambalar el işçiliği ile rattan ve bambu çubuklar ile bambu dekorasyon ustalarımız tarafından imal edilmektedir.

 

Mutfak Balkonlarınız İçin Hasır Balkon Çiti Kullanın

Mutfağınızın balkonu için hasır çit kullanarak hem doğal bir ortam oluşturun hem de toza ve rüzgara karşı ek bir koruma sağlayın. Son derece kolay montajı ve ekonomik olması itibariyle hasır çit ürünleri balkon ve bahçe çiti kaplamasında çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

 

Mutfak Masası Arkasındaki Duvarı Bambu Kamış İle Kaplayın.

Mutfak masasının arkasındaki duvarı bambu görünümlü kargı kamışı ürünü ile kaplayarak çok şık ve doğal bir duvar dekoru elde edebilirsiniz. Tavan kaplaması ve duvar kaplaması olarak ta kullanılan bambu kamış ürünü %100 doğal ve estetik kalın kargı kamışları ile imal edilmektedir.

 

Mutfak Kileriniz İçin Kamış Hasır ile Perde Yapın.

Mutfakta bir kileriniz varsa ve kilerinizi doğal kamış ile perdelemek isterseniz saz kamışlarından imal edilen kamış hasır ürünü sizin için çok iyi bir seçim olacaktır. tavan kaplaması ve duvar kaplaması olarak iç mekanlarda da tercih edilen kamış hasır ürünü hem ekonomik hem de doğal dokusu ile iç mekanlarda size doğal bir yaşam alanı sunacaktır. 

 

Mutfak Dekorasyon Önerileri

Mutfaklarınızda sıfırdan bir dekorasyon çalışması yapmak isterseniz ve doğal ürünleri tercih edebilirsiniz. Yeni bir mutfak tasarımı yaptırmadan önce bambu avize ve kamış duvar kaplaması kullanmak isterseniz mutfak dekorasyon şirketine bunları işlem öncesi belirtiniz.