Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Bahçeleriniz İçin Hasır Dekorasyon Önerileri

Bahçe ve mekanlarınız için en iyi hasır dekorasyon önerilerini bu yazımızda bulacaksınız. Birbirinden şık hasır dekorasyon uygulama ve ürünleri ile siz de ev ve mekanlarınızı çok şık ve doğal bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Hasır Dekorasyon Önerileri

Bahçe ve mekanlarınız için en iyi hasır dekorasyon önerilerini bu yazımızda bulacaksınız. Birbirinden şık hasır dekorasyon uygulama ve ürünleri ile siz de ev ve mekanlarınızı çok şık ve doğal bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

 

Egzotik Hasır Şemsiye Modellerini Deneyiniz

Hasır şemsiyeler saz kamışı ve saz hasır otları ile çok farklı ve egzotik tasarımlarda hasır dekorasyon ustaları tarafından imal edilmektedir. İstediğiniz ölçü ve ebatlarda imal edilen hasır şemsiye modelleri mekanlarınız için çok şık, doğal ve egzotik bir hava getirecektir. Tamamen yenilenebilir malzemelerden üretilen hasır şemsiyeler %100 doğal dokusu ile bahçe ve alanlarınızda size doğa ile iç içe bir yaşam alanı sağlayacaktır. Hem koyu gölgelik hem de uzun ömürlü olması nedeniyle saz kamışından yapılan hasır şemsiyeler 5 yıldızlı otellerin vazgeçilmezi diyebiliriz.

 

Hasır Çit ve Bambu Çit İle Mekanlarınızı Doğa İle Çevreleyin

Beton duvarlar, tel örgüsü vb. şekillerde bahçe ve alanlarınızı sınırlandırmak istemiyor olabilirsiniz. Eğer alanlarınızı %100 doğal saz kamışı ve kargı kamışı ürünleri ile çevrelemeyi düşünüyorsanız bu harika bir seçim olacaktır. Doğa ile iç içe ferah bir mekan için bambu görünümlü hasır çit ürünlerini tercih edebilirsiniz. Dayanıklı, sağlam ve doğal görünümü ile bambu çit ürünlerimiz hem alanlarınıza doğal bir görünüm kazandıracak hem de alanlarınızı daraltmadan ferah bir sınırlandırma uygulayacaklardır.

 

Hasır Çatı Kaplamasını Tercih Edin

Hasır çatı kaplaması ile bahçenizdeki ve tesisinizdeki bir oturma alanının çatı ve gölgeliklerini  saz kamışları ile kaplayarak eşsiz bir görüntü elde edebilirsiniz. Çok farklı model ve ürünler ile yapılan hasır çatı, saz çatı uygulamaları ile egzotik, doğal ve sıcak havalarda daha ılıman ferah mekanlara sahip olabilirsiniz.

Saz kamışları ile yapılan kalın dokulu çatılara saz çatı denilir. montaja hazır kamış hasır ve bambu kamış gibi ürünler ile imal edilen çatılara ise hasır çatı denilir. Hasır çatı ve saz çatılar aynı zamanda saz hasır otlarıyla beraber yapılarak saçaklı ve egzotik görünüme sahip olmaktadır. Dilerseniz saz hasır otları ile imal edilen çin otu çatı örtüsünü de doğal ve egzotik mekanlara sahip olmak için kullanabilirsiniz.

 

Hasır Avize ve Lambalar

Birbirinden şık hasır avize modelleri ile hem iç hem de dış mekanlarda şık ve doğal aydınlatmalar mekanlarınıza çok şık ve doğal bir görünüm kazandıracaktır. İstenilen ölçü
 ve modelde hasır dekorasyon ustalarımız tarafından imal edilen hasır avize ürünlerimiz tamamen doğal ve yerli ürünlerdir. Bambu avizelerde orjinal bambu çubukları kullanıldığı için bambu avize ürünleri yurt dışından ithal edilir ve maliyetleri yüksektir. Ancak hasır avize yapımında kullanılan saz hasır otları ve kargı kamışları tamamen yerli ve milli ürünlerdir.