Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Bahçe ve Dış Mekanlar İçin Bambu Dekorasyon Önerileri

Bambu dekorasyon ile iç ve dış alanlarınızı doğal ve egzotik mekanlara dönüştürebilirsiniz. En popüler bambu dekorasyon ürünleri ve uygulama önerileri ile bahçelerinizi doğal ve egzotik mekanlara dönüştürmenin yollarını keşfedin.

Bambu Dekorasyon Ürünleri

Bambu dekorasyon uygulamalarının nasıl yapıldığını merak ediyorsanız ve dekorasyon ile ilgileniyorsanız siz de bambu dekorasyon ürünlerimiz ile bahçe çiti ,bambu çatı kaplama, bambu duvar ve tavan kaplama uygulamalarını yapabilirsiniz. Saz KAMIŞ olarak montaja hazır bambu dekorasyon ürünlerimiz ile satış öncesi ve satış sonrası tüm uygulama bilgisini ve desteğini sunmaktayız.

Müşterilerimize özel olarak hazırladığımız bambu dekorasyon uygulama ve montaj videolarını sizlere whatsapp üzerinden gönderiyor ve ihtiyacınız olduğu zaman telefondan ücretsiz teknik destek sağlıyoruz.

Bambu Bahçe Çiti:

Bambu bahçe çiti ürünümüz bambu görünümlü kaliteli ve kalın kargı kamışları ile imal edilen bahçe çiti kaplama ürünüdür. Bambu görünümlü kargı kamışları ile imal edilen ürün ile bahçe çiti yapımı hem ekonomik hem de pratiktir.

Bambu Çatı Kaplama Ürünleri

Bambu çatılar da aynı bahçe çiti yapımında kullanılan bambu kamış ürünleri ile yapılır. Montaja hazır bambu kamış kargı ürünü ile siz de kolay ve ekonomik bir şekilde pergolai kamelya,  çardak gibi alanlarınızın çatı ve gölgeliklerini kargı ile yaparak doğal gölgelikler ve doğal mekanlar tasarlayabilirsiniz.

 

Bambu Avize ve Lambalar

Bambu avize ve lamba ürünlerimizde tamamen orjinal bambu ve rattan çubuklar ile üretilmektedir. Bambu avizelerinizi istediğiniz modelden ve ebatlardan seçebilirsiniz. Bambu avize ve lambalar çok doğal ve şık bir görünümde oldukları için hem iç hem de dış mekanlarda çok iyi bir dekoratif aksesuar görevi de görecektir.

Bambu avize ve lambalar istenilen ölçü ve modelde bambu dekorasyon ustalarımız tarafından el işçiliği ile imal edilir. Bambu çatı ya da saz çatı altında bambu avize ya da hasır avize kullanımı özellikle kafe, restoran gibi turizm işletmelerinin sıklıkla tercih ettiği uygulamalardır.


Egzotik Bambu Şemsiyeler ile Doğa ile iç içe bir yaşam

Bambu şemsiyeler plajlarda, bahçelerde ve havuz kenarlarında çok yaygın bir kullanıma sahiptir. Orjinal bambudan yapılmamasına rağmen bambu şemsiye denilmesinin nedeni müşterilerimiz ve son tüketici tarafından bambu olarak algılanmasıdır.

Bambuya benzerliği ile ön plana çıkan egzotik hasır şemsiyeler, genellikle saz kamışları ve saz hasır otları ile imal edilmektedir. Birbirinden şık ve istenilen ölçülerde bambu dekorasyon ve saz dekorasyon ustaları tarafından imal edilen bambu şemsiyelerden satın alarak bahçeniz için harika ve doğal egzotik bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.

Bambu ile Estetiği Keşfedin!

Doğanın zarafeti ve sıcaklığı, bambu dekorasyon ürünleri ile mekanlarınıza taşınıyor. Saz KAMIŞ olarak sunduğumuz bambu çitler, çatı kaplamaları ve avizelerle evinizi, bahçenizi veya iş yerinizi anında canlandırabilirsiniz. Montaj kolaylığı ve doğallığın buluştuğu bu ürünler, yaşam alanlarınıza benzersiz bir atmosfer katıyor. Teknik destek ekibimizle her adımda yanınızdayız, bambu ile estetik bir dönüşüm başlatın!